Disclaimer

Gebruikte afbeeldingen

Op de afbeeldingen waar geen bron bij vermeld staat, is het copy right in het bezit van de beheerder. De enige uitzondering betreft de header. De afbeelding die gebruikt is voor de header is van Michel Moutte, beschikbaar gesteld via Flickr.com onder “Creative Commons-licensed content for commercial use”.

Aansprakelijkheid

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. De beheerder aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

De beheerder aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die mogelijk voortvloeit uit webpagina’s en daaraan gekoppelde bestanden. Ongeacht of deze webpagina’s bewust of onbewust aan deze webpagina zijn gelinkt. De beheerder garandeert dus niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten. U wordt als gebruiker van deze webpagina er op gewezen correct met deze webpagina om te springen, alsmede niets via deze webpagina te verzenden waar de beheerder of anderen schade onder kunnen lijden.


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s